holistic dog

Az Almo Nature Holistic választéka a közepes- és nagyméretű fajtáknak kínál optimális tápanyagprofilt. Valamennyi összetevője kiváló minőségű, melyek komplett, jól emészthető eledelt alkotnak, amely különösen ízletes, és tartalmaz minden, a kutya aktív életéhez szükséges vitálanyagot. Emellett a száraztáp letisztult, egyértelmű összetevő-listája átláthatóságról és biztonságról gondoskodik. A termék garantálja a természetes, a hosszú távon való fenntarthatóság elve szerinti alkotóelemek kizárólagos használatát, melyek tartósítása mesterséges adalékok nélkül történik.

Az Almo Nature Holistic száraz kutyaeledel család ezen tagjai felnőtt kutyák számára készültek, teljes értékű táplálást biztosítva. A termék gazdagítva van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és L-karnitinnel, ami esszenciális tápanyag a sejtek energia termeléséhez és a normál izomfunkció támogatásához.
Glükózamin és kondroitint tartalmaz, amelyek segítenek az egészséges ízületek fenntartásában, és lazacolajat, egy természetes omega-3 forrást, amely segíthet az egészséges bőr és fényes szőrzet fenntartásában.

holistic non fresh dog szegmens jelolo
holistic daily dog szegmens jelolo

A Daily termékkör teljes értékű eledel széles körű természetes összetevőkkel, amelyek kielégítik kutyád ízlelőbimbóit és táplálkozási igényeit. Ez az alapvető termékcsaládunk, amely természetes és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít kutyádnak.