Skip to main content

Beköszöntött a nyár, a 30+ fok. Egész évben alig várjuk, hogy egy kicsit elszabaduljunk a fárasztó hétköznapokból és útnak induljunk. Természetesen ilyenkor kedvencünket sem hagyjuk otthon, hiszen Neki is kijár egy kis kikapcsolódás. Örömmel tapasztaljuk, hogy már egyre több kutyabarát szállás közül tudunk válogatni hazánkban is. Egy nyaralásra csak úgy, mint magunknak, kedvencünknek is külön összekészítünk minden szükséges dolgot (néha Neki nagyobb bőrönd kell, mint Nekünk?).

De mit vigyünk mindenképp magunkkal és mire figyeljünk a nyaralás során?

  • Eledel: A legegyszerűbb, ha kimérjük, hogy z adott időszakra hány gramm eledelre lesz szükségünk és csak annyit viszünk magunkkal. Ehhez, valamint a vízhez (ami a nyári melegben a legfontosabb) természetesen szükségünk lesz tálra is. Kis helyen elfér és rendkívül praktikus a Hordozható, összezárható tál melyet akár egy hosszabb sétára vagy kirándulásra is magunkkal vihetünk. És a jutalomfalatot se hagyjuk otthon, hiszen a nyaralás során is meg kell dícsürnünk kedvencünket egy-egy pozitív viselkedés után.
  • Fekhely, játékok: Ha kedvencünk csak a saját helyében érzi jól magát, vigyük el Neki azt, nehogy problémát okozzon az alvás Nála, valamint elvihetjük kedvenc játékait is, de akár egy-két újdonsággal is lefoglalhatjuk, amíg Mi a medence mellett süttetjük a hasunkat. A kutyusok imádják a Kávéfa rágóbotot, mely rendkívül! hosszantartó elfoglaltságot biztosít számu(n)kra. Kutyusod kennelhez van szokva vagy csak szeretnéd néhány órára a szálláson hagyni Őt abbana tudatban, hogy nem fogja szétkapni a helyet? A Hordozható kutya kennel könnyű és kis helyen elfér, így bárhová magaddal tudod vinni.
  • Strandolás: Ha vízparti helyre megyünk, ahol kedvencünk is Velünk csobbanhat, beszerezhetünk Neki egy két vízi játékot is. Kutyusod nem a legjobb úszó? Sebaj! Atomcuki Shark mentőmellényünkben teljes biztonságban tudhatod Őt. A hátán lévő fogantyú segítségével segíthetsz neki megtanulni az úszás minden fortélyát és együtt élvezhetitek a strandolást. Egy pár órás úszkálás után kutyusod garantáltan másnap reggelig fog aludni!
  • Forróság ellen: A nagy melegben ne feledkezzünk meg kutyusunk hűtéséről sem, mindenképp dobjunk be a csomagtartóba egy Hűsítő matracot is! Akár bent a házban/apartmanban vagy kint a szabadban is használhatja kedvencünk és a benne található zselének köszönhetően órákig élvezheti a hűsítő érzést. A matracot hűtőbe sem kell rakni, kis helyen is elfér, Nálunk az autóban is mindig kéznél, vagyis inkább kutyánál van. ? Ha terveztek hosszabb túrát, egy Hűsítő mellényt is szerezzetek be, ami az út során is végig kellemes hűsítő érzést ad kedvencednek.
  • Séta: A kirándulásokra, sétákra mindig vigyünk magunkkal vizet! Nálunk ez a Praktikus itató kulacs vált be, mivel 500 ml kapacitású, nem folyik ki a táskában és a hozzá tartozó tálnak köszönhetően nem kell külön vizestálat vinnünk magunkkal. Emellett ne hagyjuk otthon a kakis zacskót sem, amiből már választhatunk 100%-ban lebomló verziót is.
  • Utazás: Ha az autóval utaztok, mindenképp ügyeljetek a biztonságra is! Kistestű kutyusoknak a legbiztonságosabb, ha egy körben zárt, rögzített autós ülésben utazik, melyben a beépített biztonsági övvel egyszerűen becsatolhatod kedvencedet. Nagyobb kutyusoknak pedig az egész hátsó ülést betakaró Nagyméretű autós védőhuzatot ajánljuk, amihez egy biztonsági övet is be tudtok szerezni, így teljes biztonságban tudva kedvencünket az esetleges fékezéstől vagy balesettől, valamint az autónkat a kosztól és balesetektől.

Csodás nyarat és kellemes nyaralást kívánunk minden Gazdinak és kiskedvencnek ❤️