Skip to main content

Mindenki aki próbált már képet készíteni a kutyusáról tudja, hogy ez korántsem egyszerű feladat… Ezek a hiperaktív cukiságok folyamatosan mozgolódnak, elmászkálnak, bármi apróság el tudja terelni a figyelmüket. DE! ezekkel a tippekkel garantáltan sikerülni fog pár jó kép készítése az ebről.

1. tipp:  Legyen álmos

Ha a kutyus fáradt, amikor képeket szeretnél róla készíteni, biztosan nem fog össze-vissza elbóklászni. Ébredés után lehetetlen őket egy helyben tartani.. Játssz vele, hadd szaladgáljon és amikor látod, hogy már kezd lassulni, gyorsan elő a kamerával!

2. tipp: Használj kellékeket

A fotózáshoz keress valami kelléket, amivel egy helyen tudod tartani a kutyust, mint például egy kosár. Jóval egyszerűbb lekapni őket, ha egy zárt helyen vannak, mint amikor mászkálnak fel alá…

PLUSZ kiskutya egy kosárban? Cukiságfaktor kimaxolva…

3. tipp:  Új hangok = Figyelem

Próbáld meg újfajta hangokkal felkelteni a figyelmét. Minden kutya kíváncsi természetű, nagy érdeklődéssel és fejcsavargatással figyelnek fel a számukra új zajokra, különösen, ha az a szeretett gazditól ered.

A szuper felkészült gazdiknál mindig van valamilyen borzalmas sípoló, csipogó hangot kiadó gumicsirke vagy bármilyen. az emberi fül számára fájdalmas síp vagy játék.

Minél több, annál jobb!

4. tipp: Maradj a közelében

Ha a kutyusnak túl sok szabadsága van kódorogni, ne hagyd! Kövesd őt szorosan!

Miután kiszaladgálták és kijátszották magukat úgyis elfáradnak és te ott leszel szorosan mögöttük és lecsaphatsz a tökéletes (fáradt) pillanatban.

5. tipp: Légy türelmes!

Ez a kutya fotózásra különösen vonatkozik. Egy kis ebet nem könnyű a tökéletes pillanatban lekapni, sőt…

Légy türelmes, várd ki a megfelelő pillanatot és tied lesz a nap legcukibb kutyás képe az Instagramon.

Itt találhatsz néhány játékot, ami a segítségedre lehet: JÁTÉKOK

Leave a Reply