Skip to main content

A kutyus a család tagja, természetes, hogy az ő szülinapját is szeretnénk megünnepelni, éppen úgy ahogy a sajátunkat is. Nagyon sok módja van annak, hogyan teheted különlegesség a kutyusod nagy napját. Ha nincs túl sok ötleted, segítünk ebben! Íme néhány tipp egy szuper szülinaphoz:

1. Szervezz neki kutyapartit

A legegyszerűbb ötlet, ha szervezel neki egy szülinapi bulit. Hívd át az ismerőseidet, akiknek van kutyusuk. De figyelj oda, hogy csak barátságos ebek érkezzenek az összejövetelre! Senki nem szeretné, hogy a jó hangulatú buliból verekedés legyen.

Ha még nem szerveztél kutyabulit, azt javasolnám kezd el kicsiben. Egy pár kutyus bőven elég lesz egy emlékezetes naphoz a kedvenced számára. Készíts kutyáknak való tortát, vagy ajándékzacskókat telis-tele finomságokkal, játsszatok együtt játékokat. Nagyon fontos, hogy ennyi kutyusnak mindig biztosítani kell megfelelő mennyiségű vizet, hogy ki ne száradjanak itt a nagy “bulizásba”.

2. Hadd válassza ki az ajándékát

Ha szeretnél venni a kutyusodnak valami ajándékot, egy játékot vagy valami finomságot, vidd magaddal a boltba. Nagyon sok kisállat üzletben engedélyezik a kutyusoknak is a belépést. Vidd őt is, nézelődjetek a sorok között és hagyd, hogy ő válassza ki a számára legszimpatikusabb játékot, vagy finomságot.

3. Készíts egy kutya-barát tortát vagy sütit

Ha szeretnél neki valami különleges finomságot adni a szülinapja alkalmából, készíts neki valami házi kutyatortát vagy néhány finom falatkát.

Facebook oldalunkon minden Pénteken új nasi recepttel készülünk nektek, amik akár az ilyen alkalmakra is tökéletes és különleges választás lehet. Ide kattintva meg tudjátok nézni az utolsó receptet: Sütőtökös-banános finomság

4. Vidd őt gy új helyre

Melyik kutyus nem szereti a nagy sétákat a szeretett gazdival? Vidd el őt a szülinapján valami egészen új helyre, legyen az egy park vagy akár egy tópart, ahol önfeledten szaladgálhat és játszhattok együtt. Az új illatok és helyek felfedezését nagyon fogja élvezni!

5. Kényeztesd őt

Ha nem is egész nap, de simogasd többet, mint egy átlagos napon. A kutyusnak a legnagyobb öröm, ha a gazdija vele foglalkozik, főleg ha ez egy kényeztető masszázs formájában történik.

6. Játék egész nap

Ha a fárasztó munkanapokon nem jut sok idő a játékra, szánj most rá egy egész napot. Találj ki új játékokat akár bent a lakásban vagy kint a szabadban. Labdázás, “keresd meg”játék, vagy bármi amivel együtt játszhattok.

7. Ajándékbontás

Az én kutyusom imádja az ajándékbontást. Szülinapkor, karácsonykor, mikuláskor mindig kap valamit becsomagolva, amit aztán hatalmas élvezettel addig piszkál, kapar és tép, amíg fel nem fedezi benne az ajándékot. Még egyszerűbb a feladat, ha valami illatos finomságot is teszel a csomagba. Garantáltan rekord idő alatt lesz felaprítva a csomagoló anyag.

+1 Lepd meg saját magad is!

Ha szeretnéd még kutyabaráttá tenni a lakásod a közelgő születésnapra, dobd fel egy gyönyörű kutya portré elhelyezésével. Vagy szerezz be magadnak egy személyre szabott, kisállat portréval ellátott bögrét. Ajándéknak is tökéletes, a MancsDekornál minden termék jó választás egy igazi gazdi számára!

Leave a Reply