Skip to main content

Minden állattartó tudja, hogy mennyi mindenre van szüksége egy kutyusnak. Ilyen etető, olyan kiskefe, kakis zacskók és játékok tömkelege.

Összeszedtünk nektek 6 olyan kelléket, aminek biztosan hasznát fogjátok venni kutyusoddal a mindennapokban. Nézzük is ☝️

1. Szőrápoló kesztyű

Az én kutyám személy szerint utálja az össze kefét és fésűt. Ha előveszem a fiókból a kutyus mindjárt el is tűnik szem elől… Viszont egy ártalmatlan kesztyűnek álcázott, szilikon sörtékkel felszerelt kesztyűre nem gyanakszik. Sőt, az ezzel járó masszázst kifejezetten élvezi. ??

Szóval ha a Te kutyusod sem kedveli ezeket a nem túl kellemes érzést nyújtó műanyag vagy akár fémből készült keféket, amik nem mellesleg meg is sérthetik a kutyus bőrét vagy a szemecskéjét egy kis mozgolódás során, akkor ez a kesztyű lesz a megoldás a problémáidra!

ITT tudod megrendelni

2. Mancsápoló

Megérkezett a hideg, havas időjárás. Ilyenkor még jobban kell figyelnünk kutyusunk egészségére, így a tappancsok védelmére is. Sajnos a hidegben nagyon hamar kirepedeznek, amitől fájdalmassá válik a séta. Az Anibent Mancsápolónk 100% természetes természetes alapanyagokból készült, aminek köszönhetően kutyusod tappancsa a lehető legjobb ápolást kaphatja. És az sem probléma ha véletlenül lenyalja a mancsairól a krémet, a természetes anyagokból álló krém semmiféle problémát nem okoz.

ITT tudod megrendelni

3. Lábmosó pohár

Nos igen… azok a koszos tappancsok. Ez inkább a lakásban tartott kutyusok számára lehet érdekes. Szerintem minden Gazdinak okozott már fejtörést, hogy hogyan is lehetne a legegyszerűbben megmosni a kis sáros mancsokat egy egész fürdetés helyett. Erre a célra lett kitalálva a Tiszta Mancs Lábmosó Pohár, melynek használata az egyszerűnél is egyszerűbb. Csupán fel kell tölteni félig vízzel, beletenni a kis lábakat és körbeforgatni a poharat, majd kiönteni belőle a koszos vizet.. Ennyi ?‍♀️ A tisztítása is teljesen egyszerű. Levesszük a tetejét, kivesszük a szilikon sörtéket és átmossuk.

ITT tudod megrendelni

4. Praktikus samponozó

És a fürdetés… Van olyan kutyus aki szépen tűri amíg a Gazdi alaposan átmossa a kis testét, majd szépen megtörölgeti és megszárítja? Na az én kutyám nem ilyen! ? Én a fürdetésre 2 nappal előtte elkezdek testileg-lelkileg felkészülni. Mondhatjuk úgy is, hogy nem egyszerű.. Viszont! Van egy kiegészítő, ami nagyon sokat segített abban, hogy gyorsabban és egyszerűbben túl legyünk rajta, és még a kutyus is elkezdte élvezni a dolgot. Ez a Praktikus Samponozó úgy működik, hogy beletöltjük a sampont a kis tartályba, majd a tetejét nyomva adagoljuk a sampont, miközben jól átmasszírozzuk a bundát. Egy jó masszázsnak ki ne örülne ?‍♀️?

ITT tudod megrendelni

5. Fogtisztító gumicsont

Szeretjük a fogtisztító nasikat is, viszont olyan hamar elfogynak és nem is szeretnénk minden nap ezzel etetni a kutyust. Plusz ezek a nasik azért nem is nyújtanak 100%-os tisztítást. A szilikonból készült Fogtisztító Gumicsont egésze sörtkkel van ellátva, így rágcsálás közben azok fogkefeként tisztítják a kutyus fogait. Egy játék ami hasznos is, tökéletes. ?

ITT tudod megrendelni

+1 Hordozható kulacs

Ha szoktatok hosszabb sétára menni kutyusoddal vagy esetleg együtt utazni, ez a kulacs tökéletes útitárs lesz számotokra. Használata nagyon egyszerű, manuális “AutoPump” funkciója a palack nyomásával tölti a tálat. A fém csattal könnyen a táskádhoz vagy övedre tudod csatolni, hogy mindig kéznél legyen. És a legjobb, hogy most 50% kedvezménnyel tudod beszerezni ☝️

ITT tudod megrendelni

Leave a Reply